Detenen cinc persones en dos punts de venda de droga al Raval de Barcelona

Els dos immobles estaven ocupats i s'han retornat als seus propietaris

Un agent dels Mossos d'Esquadra i un de la Guàrdia Urbana

Els Mossos d’Esquadra i la Guàrdia Urbana van desmantellar aquest dimecres a la nit dos punts de venda de droga al Raval de Barcelona. En l’operació policial s’han detingut cinc persones.

L’operatiu conjunt de la policia catalana i la policia local de Barcelona es va fer a dos quarts de dotze de la nit al carrer de les Cabres. La investigació va començar arran de les queixes veïnals. Després de comprovar que en aquests dos punts es venien drogues, els Mossos van demanar autorització judicial per fer les entrades.

Els agents van intervenir cocaïna i marihuana, així com diners en efectiu, balances de precisió i estris per a la manipulació de les substàncies. Els dos immobles, que estaven ocupats pels traficants, s’han retornat als seus propietaris.

(Visited 43 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari