Per què Junts acusa ERC de “manca d’humanitat”?

L'exconseller Toni Comín al 324
L'exconseller Toni Comín al 324

La cerimònia de comiat de la mare de l’exconseller Toni Comín ha estat el darrer fet que alguns diputats de Junts han aprofitat per carregar contra ERC. L’abadia de Sant Miquel de Cuixà va acollir l’últim dissabte el funeral de Maria Lluïsa Oliveres, al qual van assistir diversos membres de la formació postconvergent, dels comuns i de la CUP, però l’absència de cap representant d’ERC és el que més ha cridat l’atenció als de Junts.

La secretària segona de la Mesa del Parlament i diputada del grup parlamentari de Junts, Aurora Madaula, ha recriminat a ERC la seva “manca d’humanitat” i ha considerat “inexplicable i molt feridor” que la formació republicana no enviés cap representant al funeral de la mare de Comín. “Hi ha absències que demostren una manca de respecte institucional i d’humanitat que t’haurien de desactivar per dirigir políticament un país”, ha publicat Madaula a Twitter.

El diputat de Junts Francesc de Dalmases, per la seva banda, s’ha fet ressò de la piulada de la seva companya de partit i alhora que ha considerat “bonic” coincidir amb membres cupaires i dels comuns -com Jaume Asens (Unides Podem) i Dolors Sabater (CUP)- ha assenyalat que l’absència d’ERC “es fa difícil d’entendre a nivell humà, polític, institucional i antirepressiu, però ja no ens sorprèn res”.

(Visited 253 times, 1 visits today)

avui destaquem

1 comentari a “Per què Junts acusa ERC de “manca d’humanitat”?”

  1. I que han fet els de Jxcat…ja no us enrrecordeu, com al pollastre del Puigdemont, es va escapar a corre i ho va deixr tot enpantaguenat…i que te de veure la mort d´ un familiar amb el merde politic, no si els de Jxcat tot si val…ja no en sorpren….

    Respon

Feu un comentari