Decomissen 88 quilos de peix conservat en males condicions a L’Escala

L’actuació s’ha resolt amb tres denúncies per transportar peix dins del maleter de vehicles no isotèrmics que no havien passat per la llotja

Cubells de pintura i bosses de plàstic amb peix (Departament d'Acció Climàtica de la Generalitat de Catalunya)
Cubells de pintura i bosses de plàstic amb peix (Departament d'Acció Climàtica de la Generalitat de Catalunya).

Inspectors de la Generalitat, del Ministeri d’Agricultura, Pesca i Alimentació i de la Unitat Regional de Medi Ambient (URMA) dels Mossos d’Esquadra han permès decomissar 88 quilos de peix el dimecres 15 de febrer a la sortida del port de L’Escala. El peix (sardina, seitó i sorell) era dins de cubells de pintura i bosses de plàstic amb poc gel que el conservés en les condicions de fred adients per al consum humà.

S’ha resolt amb tres denúncies per transportar peix dins del maleter de vehicles no isotèrmics que no havien passat per la llotja i el peix s’ha lliurat al Centre de Recuperació de Fauna de Castelló d’Empúries. S’ha dut a terme en una actuació emmarcada dins del Pla de control i inspecció de la pesca i de les activitats marítimes.

Els serveis conjunts tenen l’objectiu d’acabar amb la pràctica de la comercialització fraudulenta del peix i la venda clandestina del recurs pesquer. Sovint aquest peix és venut a la via pública i a locals sense garanties sanitàries.

(Visited 88 times, 1 visits today)

avui destaquem

1 comentari a “Decomissen 88 quilos de peix conservat en males condicions a L’Escala”

Feu un comentari