Quina destacada republicana mig defensa Borràs?

Laura Borràs amb Carme Forcadell

L’expresidenta del Parlament de Catalunya i condemnada en el cas del procés, Carme Forcadell (ERC), ha concedit una entrevista aquesta setmana al Cafè de les Idees que presenta Gemma Nierga a L2 i Ràdio4. En ella, la republicana ha mig defensat a la seva predecessora en el càrrec, la presidenta suspesa de la cambra catalana, Laura Borràs (Junts).

D’entrada, desitja “tota la sort del món” personalment a Borràs en el judici que s’està celebrant sobre les presumptes irregularitats en l’adjudicació de contractes públics des de la Institució de les Lletres Catalanes. Tot i afirmar que l’inici del procés a Borràs “no tenia res a veure amb l’1-O”, afegeix ara que “les penes que li demanen són desproporcionades”.

Crida l’atenció el gest de Forcadell, especialment després que a finals de juny de l’any passat, ella mateixa emplacés Borràs a no pensar en ella mateixa, “sinó en el prestigi del Parlament”, convidant-la així a abandonar la presidència de la cambra catalana. Un gest que hauria molestat Borràs.

Després, a principis d’octubre, es va especular sobre si Borràs hauria rigut davant l’escridassada que Forcadell va rebre en la concentració per celebrat el cinquè aniversari de l’1-O. Borràs es va desmarcar després d’aquella xiulada.

(Visited 265 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari