Marín afirma que mai han vist “perillar” l’acord amb Junts a la Diputació de Barcelona

La socialista manifesta que no tindria "cap inconvenient" en repetir el pacte

La presidenta de la Diputació de Barcelona, Núria Marín

Foto: @nuriamarinlh

La presidenta de la Diputació de Barcelona, Núria Marín (PSC), ha assegurat en una entrevista a El Punt Avui que ni els socialistes ni Junts han vist “perillar” l’acord que tenen per governar l’organisme provincial tot i tractar-se d’un assumpte “molt mediàtic”, i ha afirmat que el pacte de govern entre ambdós partits “ha estat ben travat”.

“Hem passat molts moments, perquè ha estat molt mediàtic, però mai hem vist entre nosaltres perillar l’acord o com a mínim la voluntat interna dels membres que hem treballat aquí a la Diputació ha estat aquesta. Possiblement s’han produït pressions externes, però nosaltres hem continuat treballant i superant totes les dificultats”, ha manifestat la presidenta de l’organisme.

Marín ha assenyalat que l’acord de Junts i el PSC ha estat “ben treballat” i, preguntada per si es podria repetir el pacte, ha afirmat que per a ella “no hi ha cap inconvenient”. “Si es tornés a presentar una situació similar, estaríem disposats a continuar sense cap problema”, ha assegurat. La presidenta de l’ens provincial ha explicat que “es van posar les bases molt clares al principi de la legislatura” i que ambdós partits tenien “molt clar que hi havia una qüestió en què mai no ens posaríem d’acord, que era tot allò relacionat amb el procés, i vam acordar des de bon principi que aquesta no seria una discussió interna de la Diputació”, ha indicat.

(Visited 50 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari