Manifestació unitària contra el Hard Rock, el Quart Cinturó i l’ampliació de l’aeroport

Entitats socials i ecologistes convoquen una mobilització el pròxim 4 de març a Barcelona

    Manifestació contra l'ampliació de l'aeroport a Barcelona
    Manifestació contra l'ampliació de l'aeroport a Barcelona

    Les principals entitats socials i ecologistes que s’oposen als macroprojectes del Hard Rock, a Tarragona, del Quart Cinturó, a la B-40 del Vallès, i a l’ampliació de l’aeroport del Prat han convocat una manifestació unitària el pròxim 4 de març a les sis de la tarda a Barcelona amb el lema “Defensem la terra, construïm el futur”. Les plataformes convocants –Aturem el Hard Rock, Zeroport i Campanya Contra el Quart  Cinturó (CCQC)- consideren “lamentable” el pacte d’ERC amb els socialistes sobre aquest “conjunt d’aberracions ambientals i socials”.

    En un manifest conjunt, les entitats destaquen que els macroprojectes redunden “en la degradació ambiental i en la crisi climàtica, a més d’augmentar el consum d’energia i materials cada cop més escassos”, i assenyalen la “irresponsabilitat” dels polítics per fer “cas omís de les advertències sobre la pèrdua massiva de biodiversitat pel deteriorament dels espais naturals”.

    “Som aquí per reivindicar i cridar ben fort que no necessitem macroprojectes i trinxar el territori, que no necessitem més autopistes, casinos ni més avions, sinó tot el contrari”, afegeix el manifest, que reclama “un canvi de rumb de les polítiques que agredeixen al territori”. “Apostem pels serveis públics i de qualitat i per una transformació del model econòmic encaminat a la transició ecosocial”, conclouen les entitats convocants.

    (Visited 87 times, 1 visits today)

    avui destaquem

    Feu un comentari