Almeida ofereix agermanament a Tel-Aviv arran del trencament amb Barcelona

L'alcalde de la capital espanyola considera que la decisió de Colau té un "tuf antisemita important"

    L'alcalde de Madrid, José Luis Martínez-Almeida

    Foto: @AlmeidaPP_

    L’alcalde de Madrid, José Luis Martínez-Almeida (PP), ha anunciat que aquest mateix dijous enviarà una carta a l’alcalde de Tel-Aviv, Ron  Huldai, per signar “immediatament” un acord de germanor després que l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, hagi anunciat el trencament temporal de les relacions amb la capital d’Israel. Almeida ha considerat que la decisió de Colau té un “tuf antisemita important” i s’ha ofert per “estrènyer” les relacions amb la capital israeliana.

    “No comparteixo el trencament de relacions amb Israel ni trencar amb l’instrument d’agermanament amb Tel-Aviv”, ha manifestat l’alcalde de Madrid, que ha acusat Colau d'”encarnar” el “populisme d’esquerres”. Almeida ha insistit que la decisió de l’alcaldessa barcelonina condueix a “actituds i conductes antisemites”, tot i que Colau va assegurar que el gest s’ha produït perquè no pot “romandre impassible davant la vulneració sistemàtica dels drets bàsics de la població palestina”.

    L’alcalde de la capital espanyola ha assenyalat que desconeix les raons per les quals la ciutat no està agermanada amb la capital israeliana, però ha conclòs que “és una ocasió estupenda per mostrar a Tel-Aviv i, per extensió, a tot l’Estat d’Israel que Madrid sí que té clar on ha d’estar i quin és el costat correcte”.

    (Visited 65 times, 1 visits today)

    avui destaquem

    Feu un comentari