Detenen un home per l’incendi forestal de Bítem, a Tortosa

La principal hipòtesi és que l'origen sigui una crema de restes vegetals mal apagada

Incendi a Tortosa (Bombers de la Generalitat)
Incendi a Tortosa (Bombers de la Generalitat).

La policia local de Tortosa ha detingut un home investigat per l’incendi de Bítem, que els Bombers ja donen per extingit, i que es va originar per una crema mal apagada de restes vegetals. El foc, amb deu persones desallotjades que ja han pogut tornar a casa seva, ha afectat una vintena d’hectàrees.

La policia local de Tortosa i els Mossos d’Esquadra continuen investigant l’incendi amb la mateixa hipòtesi sobre la taula: el foc hauria començat diumenge pels volts de la mitjanit a conseqüència d’una crema de restes vegetals mal apagada. Les guspires, avivades pel fort vent que bufava a la zona, van acabar amb un incendi forestal en una zona molt seca per la falta de pluja.

Els Bombers continuen remullant tot el perímetre del foc i la zona afectada per evitar que pugui revifar. La previsió és que aquest mateix dilluns, si tot va bé, es pugui donar el foc per extingit.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides