Cinc detinguts, dos menors, per l’agressió homòfoba a Sitges la nit de Cap d’Any

S'acusa els presumptes autors dels delictes d'odi, lesions i desordres públics, i no es descarten més detencions

  Cotxe dels Mossos
  Cotxe dels Mossos

  Els Mossos d’Esquadra han detingut cinc persones, entre les quals hi ha dos menors, com a presumptes autors de les agressions homòfobes que es van produir a Sitges (Garraf) la nit de Cap d’Any. També hi ha tres persones més investigades pels mateixos fets, que van deixar cinc víctimes ferides a causa de les agressions físiques.

  En un comunicat, la policia catalana ha explicat que a les cinc persones detingudes se les atribueix els presumptes delictes d’odi, de lesions i de desordres públics. Tots cinc van ser detinguts entre els darrers 1 i 2 de febrer i mentre que els tres adults van passar a disposició judicial i han quedat en llibertat provisional, els dos menors van passar a disposició de la Fiscalia de Menors.

  Els Mossos no descarten més detencions perquè, en un primer moment, la policia va identificar un total de deu joves com a presumptes autors. Les cinc víctimes “van rebre insults de caràcter homòfob, agressions físiques i també van patir el llançament d’objectes contundents” com ampolles de vidre.

  Facebook
  Twitter
  WhatsApp

  avui destaquem

  Deixa un comentari

  Notícies més llegides