Joel Díaz deixa ‘Zona Franca’ per l’acomiadament de Manel Vidal

TV3 suspèn els programes dels propers dies i es planteja fer-ho de forma definitiva

Joel Díaz, durant la darrera emissió de 'Zona Franca'

Joel Díaz, el presentador del programa de TV3 Zona Franca, ha anunciat aquest migdia que el deixa perquè considera “injusta i inacceptable tant en el fons com en la forma en la forma en què s’ha pres i comunicat” la decisió dels responsables de la cadena de fer fora un dels seus col·laboradors, Manel Vidal.

En un segon missatge publicat a Twitter, Díaz ha afegit que espera que l’equip del programa “tingui l’oportunitat de continuar treballant i que TV3 s’esforci per fer-lo possible”. La cadena, però, ha anunciat que no l’emetrà durant els pròxims dies en espera de decidir sobre la seva continuïtat.

En el mateix comunicat, la televisió pública ha lamentat la decisió de Díaz, que ha presentat Zona Franca els darrers tres mesos, i ha expressat un compromís amb “els continguts d’humor en aquesta franja nocturna, que volen arribar a nous públics i, especialment, a l’audiència jove”. D’altra banda, ha assegurat que Díaz continuarà a L’última hora de Catalunya Ràdio.

Vidal va ser acomiadat del programa per haver tractat d’ultradretans els votants del PSC en un gag, ubicant-los en la part més extrema d’una creu gammada, afegida per un mem d’internet a una gràfica de posicionament polític que representa els eixos esquerra/dreta i autoritari/llibertari.

El director de TV3, Sigfrid Gras, va advertir en seu parlamentària als responsables de Zona Franca que no podrien repetir gags com aquell ni tornar a usar l’expressió “Puta Espanya”, com era habitual en cada emissió.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides