Glovo acomiada 250 persones a Barcelona

La retallada afecta el 6,5% de la plantilla d’aquesta plataforma, que suma 205 milions en multes per incomplir la llei de ‘riders’

Un repartidor de Glovo

El conseller delegat de Glovo, Òscar Pierre, ha anunciat l’acomiadament d’uns 250 treballadors d’aquesta plataforma dedicada a l’enviament de comandes amb seu a Barcelona, on es concentraran la majoria d’aquestes baixes, que representen un 6,5% de la plantilla.

Pierre ha manifestat que han estat insuficients les maniobres empresarials per evitar la tisorada laboral, com ara les reduccions de costos en els departaments, i ha defensat que la mesura, arribat aquest punt, és “necessària”.

Segons ha assegurat, els repartidors i altres empleats més visibles de l’empresa no seran acomiadats, sinó que les baixes afectaran els equips comercials, de contractació i de dades.

Fonts de l’empresa citades per RTVE indiquen que s’iniciarà un expedient de regulació d’ocupació (ERO) a Espanya, però que la companyia podria acomiadar treballadors de 25 països.

Glovo acumula més de 205 milions d’euros en multes per incompliments de la llei de riders, la darrera de les quals de 56,7 milions, per ocupar 7.022 falsos autònoms i 813 estrangers sense permís laboral.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides