Quina nova forma de dir ‘puta Espanya’ ha descobert Magí García, guionista de ‘Zona Franca’?

Marcant les tecles d’un telèfon mòbil antic d’una forma determinada. Ho va explicar en la imatge que va distribuir en un missatge que va pujar a Twitter el passat dia 24. En la imatge es veu el teclat d’un telèfon antic i García explica com s’han de pitjar les tecles perquè acabin formant-se les paraules “puta Espanya”.

Marcant un cop el número 7, dos cops el número 8, un cop el número 8 i un cop el número 2 es forma la paraula “puta”.

Marcant dos cops el número 3, quatre cops el número 7, un cop el número 7, un cop el número 2, dos cops el número 6, tres cops el número 9 i un cop el número 2 es forma la paraula “Espanya”.

Magí García és guionista dels programes de TV3 Zona Franca i Està passant. En aquest darrer programa hi té també una secció pròpia. Al presentador de Zona Franca, Joel Díaz, que a partir de dilluns no podrà començar el seu programa cridant “puta nit i bona Espanya” perquè TV3 li ha prohibit, li va agradar la proposta de García. La va retuitejar.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides