Salvador Illa i Pedro Sánchez es regalen llibres

El primer secretari del PSC, Salvador Illa, va voler esbombar la bona sintonia amb el president de l’executiu espanyol, Pedro Sánchez, aprofitant que el cap del govern de l’Estat visitava Barcelona la setmana passada per la cimera hispano-francesa. Illa i Sánchez es van trobar informalment en una llibreria-cafeteria de la capital catalana, es van regalar llibres i van xerrar una bona estona mentre prenien uns cafès.

No és casual que Illa hagi volgut posar en valor aquestes imatges –que es va encarregar de distribuir el mateix servei de premsa del PSC–, donat que per a ell suposen una mostra de suport de Sánchez a la seva estratègia a Catalunya i a la negociació dels pressupostos de la Generalitat, que ha deixat el Govern català pendent dels socialistes durant setmanes.

La trobada entre Salvador Illa i Pedro Sánchez es va celebrar en una coneguda llibreria-cafeteria de Barcelona. L’espai era propici a mirar i triar llibres. I els dos líders socialistes es van intercanviar regals literaris. Així, Sánchez va regalar a Illa el llibre La columna, d’Adrien Bosc. I el líder del PSC va obsequiar el president espanyol amb Tríptico de la tierra, de Mercè Ibarz, i Paseos con mi madre, de Javier Pérez Andújar.

(Visited 30 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari