Les maniobres d’Aragonès per a l’aprovació dels Pressupostos

El govern i Pere Aragonès van voler comptar amb empresaris i sindicats des del primer moment en la confecció del pressupost. El trencament de l’executiu i la sortida de JxCat, però, va servir perquè Aragonès els utilitzés públicament per pressionar Junts i el PSC, esperant que així aprovarien els comptes catalans.

El president els va presentar la seva proposta i va pactar amb els sindicats i les patronals fins i tot alguns punts. A l’última fase de la negociació, quan el PSC mostrava certa reticència per arribar a un acord final, Aragonès va tornar a convocar dilluns passat el Consell de Diàleg Social per escenificar que el govern compta amb el seu suport i que era el PSC el que estava quedant-se fora. Empresaris i treballadors comencen a veure l’estratègia i mostren el seu temor que se’ls utilitzi de manera excessiva.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides