Docents i sanitaris en vaga xiulen Laura Borràs al Parlament

Els manifestants també han cridat a Aragonès que "mantenir les retallades no és d'esquerres"

    La líder de Junts, Laura Borràs, s'acosta a parlar amb les infermeres que es manifesten

    Foto: @mhp_LauraBorras

    La presidenta suspesa del Parlament i líder de Junts, Laura Borràs, ha rebut una xiulada per part de professors i sanitaris que han participat en la manifestació d’aquest dimecres, a la qual han assistit 6.500 persones segons la Guàrdia Urbana. La protesta unitària, que s’ha iniciat a la plaça de Sant Jaume, ha arribat a les portes de l’edifici del Parlament, i els manifestants han començat a xiular quan Borràs ha sortit.

    Les xiulades han incrementat quan la líder de Junts s’ha acostat a parlar amb els manifestants, que li han reclamat que defensi la sanitat i l’educació pública. Com Borràs, també s’han apropat als sanitaris i professors en vaga els diputats dels comuns Jéssica Albiach i David Cid, i els cupaires Dolors Sabater, Carles Riera i Eulàlia Reguant.

    El president de la Generalitat, Pere Aragonès, també ha sigut objecte de l’esbroncada dels manifestants, i mentre els parlamentaris esmentats parlaven amb els professionals en vaga, la resta corejava: “Pere Aragonès, mantenir les retallades d’esquerres no és“.

    (Visited 129 times, 1 visits today)

    avui destaquem

    Feu un comentari