Docents i sanitaris en vaga xiulen Laura Borràs al Parlament

Els manifestants també han cridat a Aragonès que "mantenir les retallades no és d'esquerres"

  La líder de Junts, Laura Borràs, s'acosta a parlar amb les infermeres que es manifesten

  Foto: @mhp_LauraBorras

  La presidenta suspesa del Parlament i líder de Junts, Laura Borràs, ha rebut una xiulada per part de professors i sanitaris que han participat en la manifestació d’aquest dimecres, a la qual han assistit 6.500 persones segons la Guàrdia Urbana. La protesta unitària, que s’ha iniciat a la plaça de Sant Jaume, ha arribat a les portes de l’edifici del Parlament, i els manifestants han començat a xiular quan Borràs ha sortit.

  Les xiulades han incrementat quan la líder de Junts s’ha acostat a parlar amb els manifestants, que li han reclamat que defensi la sanitat i l’educació pública. Com Borràs, també s’han apropat als sanitaris i professors en vaga els diputats dels comuns Jéssica Albiach i David Cid, i els cupaires Dolors Sabater, Carles Riera i Eulàlia Reguant.

  El president de la Generalitat, Pere Aragonès, també ha sigut objecte de l’esbroncada dels manifestants, i mentre els parlamentaris esmentats parlaven amb els professionals en vaga, la resta corejava: “Pere Aragonès, mantenir les retallades d’esquerres no és“.

  Facebook
  Twitter
  WhatsApp

  avui destaquem

  Deixa un comentari

  Notícies més llegides

   

  Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.