Colau i Collboni es veuen les cares després de la renúncia

L'alcaldessa i l'encara primer tinent d'alcalde mantenen una trobada al consistori

Ada Colau i Jaume Collboni
Ada Colau i Jaume Collboni

L’alcaldessa, Ada Colau, i el primer tinent d’alcaldia, Jaume Collboni, s’han reunit aquest dimecres a l’Ajuntament de Barcelona dos dies després que el líder socialista anunciés que deixa el govern municipal i el consistori per centrar-se en la campanya de les eleccions municipals del 2023.

La trobada s’ha allargat uns 40 minuts i fonts de les dues parts mantenen hermetisme absolut sobre el contingut i possibles acords que hagin arribat.

Un dels punts de fricció entre els dos socis de govern és quin càrrec assumirà la tinenta d’alcaldia Laia Bonet (PSC). Collboni vol que prengui les regnes de la primera tinència a partir de l’1 de febrer, quan es farà efectiva la sortida.

Colau descartava, però, almenys inicialment, reorganitzar el cartipàs i va apostar per assignar-li les funcions que deixarà vacants el líder socialista i que continuï com a tercera tinenta d’alcaldia.

L’alcaldessa va conèixer dilluns a través d’un missatge de WhatsApp la decisió de Collboni. L’encara primer tinent d’alcaldia va explicar que li va enviar un missatge perquè a primera hora del matí Colau no li va agafar el telèfon. L’alcaldessa va detallar que a aquella hora prioritza atendre els seus fills.

(Visited 48 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari