Els Premis Gaudí homenatjaran a Agustí Villaronga, que ha mort als 69 anys

La presidenta de l’Acadèmia del Cinema Català, Judith Colell, ha lamentat que “ens ha deixat un dels cineastes més grans del nostre cinema i del cinema europeu”

El cineasta Agustí Villaronga, director de ‘Pa negre’
El cineasta Agustí Villaronga, director de ‘Pa negre’.

Els Premis Gaudí d’aquesta nit seran un homenatge per al cineasta Agustí Villaronga, director de Pa negre’, que ha mort als 69 anys avui, diumenge 22 de gener. Ho ha anunciat la presidenta de l’Acadèmia del Cinema Català, Judith Colell, en declaracions al canal 3/24.

Colell ha explicat que s’han incorporat canvis en la escaleta per convertir la gala “en un homenatge de l’inici fins al final”. Encara es desconeixen les modificacions. Caldrà esperar a la cerimònia dels premis per descobrir-les.

La presidenta de l’Acadèmia ha lamentat la mort del cineasta mallorquí a una publicació que ha compartit a les seves xarxes socials: “Ens ha deixat un dels cineastes més grans del nostre cinema i del cinema europeu. Com et trobaré a faltar! T’estimo allà on estiguis. Descansa en pau”.

(Visited 93 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari