El govern espanyol veu a prop l’extradició de Puigdemont

El ministre Bolaños assegura que la condemna per a l'expresident podria ser d'entre 8 i 12 anys de presó

Puigdemont, durant la compareixença en sortir de la presó de Neumünster
Puigdemont, durant la compareixença en sortir de la presó de Neumünster

El govern espanyol veu cada cop més clar que la reforma del Codi Penal apropa l’extradició i condemna de Carles Puigdemont a l’estat espanyol perquè li caiguin, com a mínim, 8 anys de presó, que en podrien ser 12. Això, encara que Pablo Llarena no l’acabi reclamant per desordres públics agreujats.

Aquest dimecres n’ha parlat el ministre de Presidència, Félix Bolaños: “Fins i tot quan el jutge Llarena entén que no es pot aplicar el nou delicte, està dient que hi caben la malversació i la desobediència, de manera que són entre 8 i 12 anys de presó i entre 10 i 20 d’inhabilitació”.

En la mateixa línia s’ha manifestat María Jesús Montero, ministra d’Hisenda: “Tant de bo que això serveixi perquè el senyor Puigdemont pugui ser extradit al nostre país i pugui respondre davant la justícia”, ha afirmat en una entrevista a TVE.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.