El Cercle d’Economia defensa ampliar l’aeroport del Prat i “replicar” La Ricarda

El president de l'organització ha demanat “altura de mires a tots els partits” per aprovar els pressupostos de la Generalitat

Aeroport del Prat

El president del Cercle d’Economia, Jaume Guardiola, ha defensat que s’ha d’ampliar l’aeroport del Prat perquè Barcelona necessita vols intercontinentals. Ha assegurat que l’impacte ambiental es pot compensar: “La Ricarda, que és una llacuna artificial, es pot replicar”. “Entre l’Aeroport i la zona logística de la Zona Franca hi ha molt de terreny sense conrear”, ha afirmat al programa ‘Converses’ de Cope Catalunya i Andorra.

Guardiola ha indicat que la proposta d’ampliació presentada per Aena “tenia una capacitat de compensació molt gran” i ha criticat que s’estan perdent oportunitats de negoci.

El president del Cercle d’Economia ha demanat “altura de mires a tots els partits” per aprovar els pressupostos de la Generalitat, als quals ha qualificat d’expansius, amb fons europeus. Ha considerat que són una oportunitat per recuperar el terreny perdut amb la pandèmia. “En els números, sembla que l’acord està molt avançat i que les diferències se centren en temes extrapressupostaris”, ha assenyalat.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.