Collboni reobre el polèmic debat per ampliar l’aeroport de Barcelona

Proposa al Cercle d'Economia la creació d'un grup de treball sobre "les bases de la futura ampliació"

El primer tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Barcelona, Jaume Collboni, ha tornat a reobrir el debat sobre la futura ampliació de l’aeroport de Barcelona. “No tiro la tovallola”, ha afirmat, després que el govern espanyol decidís el setembre passat suspendre la inversió en aquest projecte. Collboni ha proposat al Cercle d’Economia la creació d’un “grup de debat” que “comenci a treballar ja en les bases per a la futura ampliació de l’aeroport”.

El president de l’entitat, Javier Faus, ha acceptat liderar aquest grup. El primer tinent d’alcalde aposta per un debat “tranquil, rigorós” i “fora de les idees preconcebudes” que permeti elaborar una proposta consensuada que inclogui “tots els punts d’interès i tots els punts de vista” amb l’horitzó al 2027.

Collboni creu que ni Barcelona, ni Catalunya poden deixar de banda l’ampliació. A més, ha assegurat que “més vols intercontinentals no vol dir més milions de turistes”, sinó “més empreses i més llocs de treball i d’oportunitats”. El posicionament del primer tinent d’alcalde contrasta amb la posició de l’alcaldessa, Ada Colau, contrària a l’ampliació d’aquesta infraestructura.

Collboni ha tornat a posar l’ampliació de l’aeroport sobre la taula durant la presentació de la nova estratègia de promoció internacional de la ciutat postpandèmica, al Cercle d’Economia, acompanyat del ministre d’Afers Exteriors, José Manuel Albares.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.