Yolanda Díaz defensa que Catalunya decideixi el seu futur

La vicepresidenta segona i ministra de Treball ha garantit que els catalans tindran “el reconeixement” que es mereixen

Yolanda Díaz, vicepresidenta segona i ministra de Treball (CCMA)
Yolanda Díaz, vicepresidenta segona i ministra de Treball (CCMA).

La vicepresidenta segona i ministra de Treball, Yolanda Díaz, s’ha oposat a la teoria de Pedro Sánchez de la fi del procés i ha defensat que Catalunya ha de decidir el seu propi futur. Ho ha fet en el tercer acte de Sumar al territori català, a l’Auditori de Barcelona, que s’ha omplert amb 2.000 persones i més de 1.000 s’han quedat fora.

“Hi ha qui diu paraules grans sobre que a Catalunya heu tancat una part de la vostra història. No ho sé, però serà el temps i la gent qui decideixi el que vol fer amb la història del seu país. És una qüestió de respecte”, ha indicat. “Teniu en mi una amiga de Catalunya. Tindreu el reconeixement que us mereixeu”, ha expressat.

Una de les principals valedores del projecte de Díaz, Ada Colau, ha mostrat el seu suport incondicional a la vicepresidenta segona: “Amb Sumar, Yolanda Díaz està ajudant a conquistar el dret a somiar, al fet que no ens diguin que estem condemnades. Davant el creixement de l’extrema dreta i dels discursos d’odi, fa falta el Govern de coalició progressista, encara que tingui límits i contradiccions”.

(Visited 86 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Feu un comentari