Dimiteix el ministre Èric Jover d’Andorra després que s’hagi descobert un escàndol tributari

Ha tramès la decisió a Espot per no perjudicar el projecte de Demòcrates en les pròximes eleccions

Espot amb Jover

El cap de Govern, Xavier Espot, ha pactat amb el fins ara ministre de Finances, Èric Jover, la seva sortida de l’executiu després que s’hagi fet públic l’escàndol tributari en el qual s’ha vist involucrat.

Jover no va declarar durant tres anys l’impost de societats (IS) de la seva empresa familiar Representacions Jover SLU.

Jover ha manifestat que ha decidit deixar el ministeri “per tal que no es posi en dubte el projecte polític que representa i la tasca que duu a terme el Govern”.

Espot ha manifestat en la compareixença amb el ministre sortint que li agraeix “la diligència a l’hora de prendre la decisió i la seva capacitat de reacció davant l’error comès per l’incompliment de les obligacions tributàries de l’empresa de la qual és administrador únic”.

Jover mantindrà el càrrec fins a la celebració del consell de ministres d’aquest dimecres. Serà Cesar Marquina, actual secretari d’Estat de Transformació Digital, qui agafarà el relleu de la cartera de Finances.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides