Treballadors de Fragadis reclamen millores laborals

L'empresa gestiona els supermercats SPAR de la província de Tarragona

Treballadors dels supermercats SPAR de la província de Tarragona han protestat aquest dijous davant el centre comercial del Mercat Central de Reus, reclamant millors laborals i denunciant “la resposta nul·la de l’empresa a les propostes sindicals”. La protesta ha estat convocada pel comitè d’empresa de Fragadis, integrat per CCOOUSOC i UGT.

Fragadis és propietària dels supermercats SPAR a la província de Tarragona, on compta amb més de 1.000 treballadors entre magatzem, botigues i oficines. El comitè d’empresa afirma que “la plantilla està cansada de les pressions que s’exerceixen als llocs de treball, de l’estrès per l’excés de treball a què estan sotmeses i sotmesos per la manca de personal, dels canvis d’horaris i torns sense informar amb antelació, i d’emmalaltir per por de ser acomiadades”.

En aquest escenari, el comitè d’empresa de Fragadis “exigeix que l’empresa se senti a dialogar i a negociar acords”, i que “mentre no canviï la seva actitud el comitè continuarà convocant concentracions davant les botigues”.

(Visited 37 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari