Revifa la indignació dels taxistes per l’incompliment del decret VTC

Élite Taxi convoca una assemblea i una aturada a Sants per protestar contra la inacció que atribueixen als Mossos i la Urbana

Concentració de taxistes a Sants

Foto: Élite Taxi

Els taxistes de Barcelona i l’àrea metropolitana es tornen a mobilitzar per denunciar que no s’està complint el decret dels vehicles de transport amb conductor (VTC), aprovat el mes de juliol passat, i en culpen els Mossos d’Esquadra i la Guàrdia Urbana de Barcelona.

Aquest dijous, el sindicat Élite Taxi ha convocat una aturada de dues hores a l’estació de Sants per denunciar que centenars de vehicles els fan la competència sense permís, el que denomina la “màfia dels VTC”. A més, debat en una assemblea futures mobilitzacions i la reacció a Free Now, una altra aplicació mòbil que consideren que posa en perill el sector.

Aquest dimarts, diversos taxistes ja es van concentrar a Sants i van informar els conductors de VTC que presten el servei mitjançant les app Bolt, Uber i Cabify que estaven incomplint la llei, ja que majoritàriament no haurien rebut el permís de l’Institut Metropolità del Taxi (Imet) per poder operar.

En la votació assembleària d’aquest dijous, els taxistes han optat per donar una setmana de marge per veure si es comença a sancionar els VTC que operen fora de la normativa.

“Aprovada la treva fins al dia 11 per polir el protocol contra els VTC que no disposin d’autorització i l’inici del calendari de mobilitzacions contra la dictadura de les plataformes digitals”, ha anunciat Élite Taxi a Twitter.

(Visited 63 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari