Bolaños insta els barons del PSOE a utilitzar en campanya l’entesa amb Catalunya

El ministre defensa que les polítiques "d'entesa" han afavorit la "cohesió territorial"

El ministre de la Presidència, Félix Bolaños

Foto: @M_Presidencia

El ministre de la Presidència, Félix Bolaños, ha defensat el diàleg i “l’entesa” entre el Govern central i el català, i ha instat els barons del PSOE, crítics amb aquesta política, a “utilitzar en campanya electoral” la situació de Catalunya com a un “actiu”. En declaracions a La Sexta, Bolaños ha defensat que les “polítiques valentes” i “d’entesa” han afavorit “la cohesió territorial” d’Espanya.

“És un actiu que tots els companys que es presenten en qualsevol lloc del territori espanyol podran utilitzar en les seves campanyes electorals”, ha manifestat el ministre, que ha insistit que l’executiu central ha assentat “les bases d’una convivència normalitzada”. “Hem aconseguit superar aquella tensió insuportable gràcies a polítiques de concòrdia i a què hem aconseguit arribar a acords”, ha afirmat.

No volem tornar a la Catalunya i Espanya del 2017 amb una tensió que no duia enlloc. Volem l’Espanya del 2023 on es compleix la Constitució, es compleix la llei i els problemes polítics se solucionen amb diàleg i entesa“, ha conclòs el ministre de la Presidència.

(Visited 38 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari