Mercadona incrementa els salaris dels 96.000 treballadors amb l’IPC

El Comitè de Direcció de Mercadona, empresa de supermercats físics i de venda online, ha acordat, per coherència amb el seu Model de Qualitat Total, incrementar el sou de tota la plantilla d’acord amb l’IPC, no només sobre el salari base com indica el Conveni d’Empresa, sinó sobre el total del salari, incloent-hi els complements corresponents. 

 Aquesta mesura entrarà en vigor a partir de la nòmina de gener dels més de 96.000 treballadors que Mercadona té a Espanya i Portugal, segons l’IPC del mes de desembre de cada país. L’objectiu és mantenir el poder adquisitiu de totes les persones que formen part de la companyia, perquè són el millor actiu dels clients: com més satisfan “El Cap”, com s’anomena el client internament, més avança Mercadona. 

 

La companyia incrementa la seva productivitat un 9 % 

 La companyia, conscient que incrementar els salaris l’any 2022 un 6,5 % a Espanya i un 2,7 % a Portugal suposaria un increment dels seus costos fixos, va posar en marxa una sèrie de mesures, entre elles millores en la digitalització dels seus processos i el compromís de conscienciació de tota la plantilla d’analitzar els costos en els quals s’incorria.

A falta del tancament de l’exercici, aquests moviments han donat com a resultat un increment del 9 % de la productivitat i uns estalvis de costos de més de 200 milions d’euros.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.