Sanitat convoca les autonomies pel repunt de la covid a la Xina

La trobada tindrà lloc després de la reunió del comitè de seguretat sanitària de la Unió Europa

Aeroport del Prat

El ministeri de Sanitat ha convocat aquest divendres una reunió amb les autonomies i experts per “compartir la informació disponible” després de la reunió que ha celebrat el comitè de seguretat sanitària de la Unió Europea, on s’ha analitzat el repunt de la covid a la Xina.

Segons fonts del ministeri, la trobada se celebrarà al matí i s’ha convocat després que Castella i Lleó hagi sol·licitat la reunió per valorar la situació amb les altres autonomies i prendre “mesures urgents”.

Per la seva banda, la Comunitat de Madrid ha demanat al govern espanyol que controli els vols que vénen de la Xina i que els passatgers hagin de presentar una prova negativa per poder entrar al país.

El ministeri de Sanitat s’ha limitat a recomanar als viatgers espanyols la destinació o procedència dels quals sigui la Xina que tinguin pauta de vacunació completa i que mantinguin les mesures de precaució.

De moment, no ha anunciat la petició de presentar una prova negativa, ni cap altra mesura addicional als aeroports.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides