El PSC acusa ERC de “furtar a la ciutadania” ampliar el Prat

Els socialistes de Barcelona demanen incloure en els comptes del Govern la transformació de l'aeroport

Aeroport del Prat

Ferran Pedret, primer secretari de la Federació del PSC de Barcelona i membre de la mesa del Parlament, ha insistit avui en roda de premsa en reclamar els punts que afecten Barcelona de la proposta que han fet els socialistes com a condició per aprovar els pressupostos de la Generalitat.

Aquest dijous, el PSC ha volgut aterrar les propostes per al pressupost a cada territori, i en el cas de Barcelona, ha tornat a ressaltar l’ampliació de l’Aeroport. “No entenem que es pugui furtar a la ciutadania de Barcelona la possibilitat de replantejar l’Aeroport amb la intenció que sigui un punt per connexions intercontinentals de la ciutat de Barcelona”, ha dit Pedret.

En concret, en la proposta del pressupost presentada ahir, els socialistes demanen que el primer semestre del 2023 serveixi per abordar amb el govern espanyol i Aena la transformació i la seva ampliació.

Més enllà de la qüestió clau de l’Aeroport del Prat, Pedret ha subratllat aquelles qüestions que s’inclouen en la proposta d’acord pels pressupostos en clau barcelonina, a la qual el Govern encara no ha donat resposta. Entre elles, aportar 600 mossos més a la ciutat de Barcelona, 1.000 milions d’euros per compensar el deute ciutadà amb la capital catalana, la transferència de la Generalitat a l’Ajuntament de 20 milions d’euros per a l’impuls de polítiques de promoció internacional, i impulsar la construcció de 1.000 habitatges públics a la ciutat.

(Visited 49 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari