L’afició marroquina celebra a Barcelona la històrica classificació a semifinals de la seva selecció al mundial de Qatar

Uns 2.400 aficionats de la revelació del torneig han festejat a la capital catalana el triomf del seu equip nacional gràcies al gol de Youssef En-Nesyri, davanter centre del Sevilla FC, segons dades de la Guàrdia Urbana

Celebració a Barcelona per la victòria del Marroc contra Portugal al mundial de Qatar (Twitter)
Celebració a Barcelona per la victòria del Marroc contra Portugal al mundial de Qatar (Twitter).

A Qatar, el Marroc s’ha convertit en el primer país africà, àrab i musulmà que ha arribat a les semifinals d’un mundial de futbol. Molts dels 223.626 marroquins que viuen a Catalunya han omplert Canaletes i la Plaça Catalunya de Barcelona a la celebració del triomf de la seva selecció contra la de Portugal per 1-0 amb el gol de Youssef En-Nesyri, davanter centre del Sevilla FC.

Uns 2.400 aficionats de la selecció revelació del mundial, marroquins i veïns amb els quals conviuen als barris de Barcelona i la seva àrea metropolitana, han sortit a celebrar la victòria històrica, segons dades de la Guàrdia Urbana.

Amb banderes del Marroc i altres com Algèria, Catalunya, Palestina i Espanya molts joves i famílies senceres han arribat des de diferents zones de la capital catalana i de ciutats pròximes com Santa Coloma i L’Hospitalet, on la comunitat marroquina també ha sortit a festejar pels seus carrers la fita de la selecció del país nord-africà.

Les celebracions han provocat afectacions en el trànsit. Ha quedat completament tallat a l’altura de la Plaça Catalunya, del Portal de la Pau i de les Drassanes. Els festeigs han estat pacífics i no s’han registrat incidents rellevants en cap dels punts on més aficionats s’han concentrat.

(Visited 81 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari