CaixaBank se situa com a líder en banca digital a Espanya segons el rànquing AQMetrix

L'app CaixaBankNow
L'app CaixaBankNow.

AQMetrix, companyia especialitzada en valorar la qualitat que ofereixen els serveis financers online, ha situat CaixaBank com a líder en banca digital a Espanya en totes les categories, incloent tant banca mòbil com servei web.

Els resultats de l’últim rànquing elaborat pels experts de AQMetrix, basats en l’anàlisi qualitativa dels serveis de banca digital, estableixen quines són les aplicacions i les webs de les entitats financeres a Espanya amb millor comportament. Les dades s’han recopilat durant el tercer trimestre de 2022 a partir de l’avaluació de prop d’una vintena d’entitats.

En aquest estudi, CaixaBank és l’entitat que ha obtingut les millors puntuacions, la qual cosa ha permès a l’entitat situar-se al capdavant de la classificació de tots els serveis: banca mòbil per a particulars, banca mòbil per a empreses, servei web per a particulars i servei web per a empreses. En les quatre categories, CaixaBank ha aconseguit la màxima valoració possible (AAA).

CaixaBank ha aconseguit aquests resultats pels seus resultats en disponibilitat dels canals, superiors als de la resta d’entitats avaluades, així com pel rendiment del servei, pel que fa al temps de càrrega.

A tot això se suma l’àmplia oferta de serveis a la disposició dels clients a través de CaixaBankNow, el servei de banca digital de CaixaBank. Actualment, CaixaBankNow permet a clients, particulars i empreses, realitzar tot tipus d’operatives, des de la gestió de finances personals amb l’ajuda d’eines analítiques que estableixen avisos personalitzats sobre pagaments i rebuts futurs fins a l’accés a finançament immediat, la gestió de targetes i el fraccionament de compres, la signatura digital d’operacions o la comunicació segura amb el gestor personal.

CaixaBankNow ha rebut el premi de la revista Global Finance a la millor aplicació mòbil de banca de particulars a Europa Occidental el 2021, 2020 i 2018; i el 2019, va ser reconeguda, per aquesta mateixa publicació, com la millor del món. Així mateix, la institució BAI ha premiat la plataforma en diverses ocasions: ‘Premi global en la categoria d’Innovació de processos interns 2020’ i ‘Premi global en la categoria de Punts d’interacció i experiència d’usuari 2018’.

CaixaBank, líder en innovació i banca digital

La tecnologia i la innovació són clau per a CaixaBank. Amb més d’11 milions d’usuaris de la seva banca digital, la major base de clients digitals del sector financer a Espanya, l’entitat treballa cada dia per a desenvolupar nous models que li permetin donar resposta a les demandes i necessitats dels seus clients i que acostin els productes, els serveis i la cultura financera a tots els ciutadans.

En aquest procés de digitalització, l’entitat financera, que compta amb una filial tecnològica pròpia, CaixaBank Tech, i amb equips multidisciplinaris que porten la innovació a tots els àmbits de l’organització, impulsa projectes basats en noves tecnologies, com blockchain, computació quàntica, intel·ligència artificial, big data o cloud computing. Totes aquestes tecnologies permeten als seus gestors disposar de més i millors recursos per a assessorar els seus clients, alhora que s’impulsa la personalització de l’oferta comercial per a millorar la vinculació dels clients, es desenvolupen nous serveis financers i s’agilitza el procés de presa de decisions.

Gràcies a la seva estratègia de transformació digital, CaixaBank s’ha situat entre els bancs millor valorats del món per la qualitat dels seus productes i serveis digitals i ha rebut múltiples reconeixements internacionals com el de ‘Entitat Financera més Innovadora a Europa Occidental 2022’ per Global Finance, i el ‘Banc més Innovador del Món 2021’ en els premis EFMA & Accenture. A més, CaixaBank ha estat triada com a Millor Entitat global en la categoria d’‘Anàlisi de dades i Intel·ligència artificial’ pels avanços de l’assistent virtual Noa en els premis “2022 Banking Innovation Awards” de Qorus-Accenture.

(Visited 49 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari