Un part simulat en un avió provoca que 28 migrants fugin a l’aeroport del Prat

La Guàrdia Civil ha detingut catorze dels fugits i la dona que ha provocat l'incident

Aeroport del Prat

Un avió que provenia de Casablanca (el Marroc) amb 228 passatgers a bord ha fet un aterratge d’emergència a l’aeroport del Prat després que una passatgera avisés que s’havia posat de part. Quan l’aeronau ha tocat terra i ha obert les portes 28 passatgers han saltat a la pista i han fugit.

La Guàrdia Civil ha aconseguit detenir catorze d’aquests migrants, mentre que la resta ha pogut escapolir-se dels agents policials. La dona que ha dit que s’havia posat de part ha estat traslladada a l’hospital on s’ha comprovat que no estava a punt de donar a llum, i quan s’ha comprovat que l’emergència mèdica era falsa ha estat arrestada per un delicte de desordres públics per presumptament haver fingit un part.

Els fets han passat al voltant de dos quarts de cinc de la matinada quan l’avió que viatjava de Casablanca a Istanbul ha avisat del problema que hi havia amb un passatger, i ha demanat poder aterrar d’emergència a l’aeroport Josep Tarradellas Barcelona-El Prat.

Quan els agents de la Guàrdia Civil, Policia Nacional i els serveis mèdics de l’aeroport han arribat a l’avió i s’han obert les portes, el grup de migrants ha saltat a la pista i han sortit corrents. Cinc dels catorze migrants que han estat detinguts han estat retornats a l’avió, i als altres vuit se’ls ha obert un procés d’inadmissió de retorn.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.