La CUP demana “molt més” a ERC per donar suports als pressupostos

Mireia Vehí diu que encara "no han vist números" i que "no hi ha una proposta consolidada"

La portaveu de la CUP al Congrés dels Diputats, Mireia Vehí, afirma que ERC ha de fer “molt més” si vol els vots dels diputats de la formació anticapitalista al Parlament per aprovar els pressupostos de la Generalitat. Vehí ha dit que si ERC no vol anar més enllà ja  altres possibles “aliances” per aprovar els comptes, fent referència al PSC i els comuns.

Mireia Vehí, en declaracions al Cafè d’idees de RTVE, ha assegurat que la CUP “encara no ha vist els números” de la proposta de pressupostos de l’executiu de Pere Aragonès. De fet, Vehí ha afirmat que “no hi ha una proposta consolidada” dels comptes de la Generalitat de l’any vinent i que “s’estan acabant de fer”.

En aquest context la dirigent de la CUP ha dit lamentar que el govern català no està fent el gir a l’esquerra que esperaven els cupaires i que, de fet, “Aragonès fa molts anuncis, però no es concreta en res”.

(Visited 59 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari