A Jaume Giró li agrada el verí de la política

L’exconseller Jaume Giró no ha deixat la política després de sortir del Govern. Va aterrar a l’executiu de la mà de Junts, però sense carnet, i amb un perfil més tècnic que polític. Aviat va agafar pes dins el Govern i apareixia entre els més ben valorats. Junts no va desaprofitar-ho i el va implicar en el partit.

Ell, però, sempre mantenia que la intenció no era entrar de ple en la vida de partit ni en una carrera política. Durant la consulta de Junts, va defensar aferrissadament mantenir-se dins l’executiu. En sortir, ha continuat actiu. I és que aquella petició que molts li feien a Junts perquè s’impliqués més, ara sembla que sí que ha calat en ell, i Jaume Giró ja no e1s tanca a optar a unes primàries per ser candidat a la presidència de la Generalitat en les pròximes eleccions.

Quan Jaume Giró era conseller d’Economia concedia les entrevistes amb comptagotes. Era complicat veure’l als mitjans de comunicació responent a preguntes sense límits i en profunditat, a diferència de molts dels seus aleshores companys del Govern. Des que Junts va deixar el Govern, però, Jaume Giró es prodiga pels mitjans. I això ha portat dirigents del partit a pensar que l’exconseller aspira a allargar la seva carrera política.

(Visited 50 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari