El PSC denuncia “l’incompliment d’acords” de la Generalitat sobre el Hard Rock de Tarragona

El diputat socialista Rubén Viñuales ha criticat que “és una vergonya que un projecte d'aquesta envergadura es pugui arribar a perdre per culpa d'uns governants pitjor que ineficaços”

Rubén Viñuales, diputat del PSC per Tarragona i alcaldable de la capital tarragonina
Rubén Viñuales, diputat del PSC per Tarragona i alcaldable de la capital tarragonina.

Rubén Viñuales, diputat del PSC per Tarragona i alcaldable de la ciutat tarragonina, ha denunciat que l’executiu català no ha complert el pacte del 2014 amb els socialistes catalans amb plans específics que beneficiaven a les comarques tarragonines. “Aquests dies estem assistint a l’incompliment total de la Generalitat dels acords als quals van arribar en el 2014 en relació amb el projecte de Hard Rock. Ni una sola proposta a la qual es van comprometre han estat capaços de complir, ni una sola”, ha criticat en sortir d’un acte impulsat per la Cambra de Comerç de Tarragona.

El Govern de la Generalitat es va comprometre a impulsar un pla específic per desenvolupar el turisme a les comarques de Tarragona “que no s’ha fet” i un paquet de més de 20 mesures concretes per reindustrialitzar la demarcació de Tarragona, “de les quals no hem tornat a saber res més”. “Han passat vuit anys, repeteixo, vuit anys!, i res de res. Quan un Govern és incapaç de complir els seus propis compromisos, per pura desídia i incompetència, quina credibilitat pot tenir?”, s’ha preguntat Viñuales.

És una vergonya que un projecte d’aquesta envergadura, que podria generar milers de nous llocs de treball i riquesa per al nostre territori, es pugui arribar a perdre per culpa d’uns governants pitjor que ineficaços. Pitjor, perquè aquí estem parlant de gent que oblida els seus compromisos quan ni tan sols s’ha assecat la tinta de la signatura de l’acord. Catalunya i les comarques de Tarragona es mereixen un Govern que faci honor al seu nom, és a dir, que governi realment”, ha sentenciat.

(Visited 62 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari