ERC no participa a l’acte en defensa del Hard Rock de Tarragona impulsat per la Cambra de Comerç de TGN

No han assistit a l'esdeveniment l'alcalde de la capital tarragonina Pau Ricomà; ni el delegat del Govern a Tarragona, Àngel Xifré, ni la presidenta de la Diputació, Noemí Llauradó

Projecte de Hard Rock a Tarragona
Projecte de Hard Rock a Tarragona.

Gairebé cinquanta institucions públiques, associacions empresarials i representants de la societat civil del Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre han signat un manifest per defensar el projecte de Hard Rock a Vila-seca i Salou a la Cambra de Comerç de Tarragona. A l’acte no han participat els representants territorials d’ERC.

El document impulsat per la Cambra, al qual s’han sumat una desena d’ajuntaments del territori, demana agilitzar la tramitació urbanística per no posar en perill la inversió.

Els signants han assegurat que el projecte Hard Rock crearia més de 12.000 llocs de treball directes i indirectes amb una inversió que superaria els 1.000 milions d’euros i col·laboraria en la desestacionalització de l’activitat del territori.

L’absència d’ERC

No han assistit a l’acte l’alcalde de Tarragona, Pau Ricomà; ni el delegat del Govern a Tarragona, Àngel Xifré, ni la presidenta de la Diputació, Noemí Llauradó.

Han participat en l’esdeveniment la presidenta de la Cambra de Tarragona, Laura Roigé; l’alcalde de Salou, Pere Granados, i l’alcalde de Vila-seca, Pere Segura. També han format part d’ell la Federació Empresarial d’Hostaleria i Turisme de Tarragona Província (FEHT), representants dels diversos sectors productius del territori (CEPTA, AEHT, FEAT, AEQT, AEST, PIMEC i la Xarxa Santa Tecla, entre altres), alcaldes de diferents municipis de Tarragona, associacions d’empresaris, membres de les cambres de comerç de Reus, Valls i Tortosa i de la Diputació de Tarragona i representants de la Universitat Rovira i Virgili, entre d’altres.

(Visited 115 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari