Renfe canvia els abonaments gratuïts per aturar els fraus

La companyia limitarà a 4 els viatges diaris d'anada i tornada i imposarà sancions als usuaris

Un tren de la línia R4 de Rodalies de Catalunya (Renfe)
Un tren de la línia R4 de Rodalies de Catalunya (Renfe).

El Ministeri de Transports ha modificat les condicions dels abonaments gratuïts de mitjana distància, després d’haver detectat que alguns usuaris reserven plaça, però no hi van.

Amb les noves normes, que començaran a funcionar a partir d’aquest dimecres, la companyia limitarà a 4 els viatges diaris d’anada i tornada i imposarà sancions als usuaris. A més, no es retornaran els 20 euros de la fiança i s’anul·larà el títol de transport si se n’han fet un mal ús almenys tres vegades.

Els usuaris sancionats no podran tornar a sol·licitar l’abonament fins al cap de 30 dies. Així mateix, no podran reservar plaça en trens amb el mateix origen i destí en un període de temps concret. Abans de retirar els abonaments, però, Renfe enviarà un avís als usuaris.

L’objectiu d’aquestes mesures no és cap altre que garantir el bon funcionament dels trens amb major demanda i promoure un bon ús dels abonaments. Per això, l’operadora també establirà un nombre màxim de places per anar dret en trens on no s’hagin reservat places.

(Visited 62 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari