L’emèrit va oferir a Corinna ser princesa de Borbó si s’hi casava

L'empresària parla també de l'abdicació del monarca i de noves trobades amb la reina Sofía

Corinna Larsen
Corinna Larsen

El rei emèrit va oferir a la que fos la seva parella sentimental, Corinna zu Sayn Wittengenstein, ser designada com a princesa de Borbó si acceptava casar-s’hi mesos abans de la seva abdicació malgrat que la relació entre tots dos ja havia acabat, ha relatat l’empresària al podcast ‘Corinna i el Rei’.

“El rei em va demanar que em casés amb ell”, ha explicat Corinna, segons l’avenç que els productors del projecte han fet del que serà el cinquè capítol de la sèrie, en què es recorda que ja li havia demanat altres vegades i fins i tot li va regalar un anell amb diamant el 2009.

Ella li va dir que no, conscient que mai no es podria divorciar de la reina Sofia perquè era “un rei catòlic”, però Joan Carles no va acceptar la seva negativa. “Estava envoltat de persones que clarament intentaven fer-ho feliç i l’animaven a seguir amb aquest pla tan boig”, ha relatat, lamentant que l’entorn del monarca considerava que ella havia de “complaure’l” com si fos una “plebea que només ha de fer el que li diuen”.

Aleshores, l’encara rei va decidir temptar-la amb la promesa que si s’hi casava, seria “la seva altesa reial, la princesa de Borbó”, segons explica la narradora del podcast. “Tot era una fantasia, no m’ho vaig prendre seriosament, ho vaig prendre com un home que estava força desesperat”, ha recordat Corinna.

A la pròxima entrega, la que va ser parella de l’emèrit també parlarà de l’abdicació d’aquest el juny de 2014 i de com va coincidir al mateix hotel de Nova York en aquestes dates amb la reina Sofia, així com dels esforços de Joan Carles d’accedir al “regal” de 65 milions d’euros que li havia fet dos anys abans.

(Visited 124 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari