L’efecte Ayuso juga contra el PP català

Les pròximes eleccions autonòmiques a la majoria de territoris de l’Estat coincidiran amb les municipals d’aquest 2023 vinent. Falta molt, però els partits ja preparen el terreny. I si algú porta mesos ja en aquest estadi és la líder del PP de Madrid i presidenta autonòmica, Isabel Díaz Ayuso. El seu equip ja fa temps que li està forjant un perfil dur, ancorat a la dreta i fregant l’extrema dreta.

Si a les pròximes eleccions triomfa i consolida un model dins el PP, el líder dels populars catalans, Alejandro Fernández, podria veure perillar la seva continuïtat com a cap de llista per als pròxims comicis al Parlament. “Ell no ho sabria fer, això, no és gens el seu estil; el substituirien si volen aquell model aquí”, assegura un alt dirigent català del PP.

Alejandro Fernández, ha recuperat la forma. Després d’uns mesos amb una situació personal i de salut que l’havien tingut més apartat dels mitjans i de l’actualitat, aquest curs polític li ha servit al popular per demostrar que segueix sent un dels actius del partit que més vida i titulars pot generar. I això, amb un grup parlamentari tan petit com el seu, és un element molt preuat que val més que cuidin.

(Visited 54 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari