L’ambaixada dels EUA també rep un “paquet sospitós”

És un sobre similar als altres cinc i ja ha estat detonat, segons el Ministeri de l'Interior

Ambaixada dels EUA a Espanya

L’ambaixada dels Estats Units a Madrid ha informat aquest dijous que ha rebut un “paquet sospitós”, després que el govern espanyol hagi confirmat que s’han enviat paquets similars al president Pedro Sánchez, la ministra Margarita Robles, l’ambaixador d’Ucraïna, Sergei Pohoreltsev, la base aèria de l’exèrcit ubicada a Torrejón de Ardoz i l’empresa d’armament Instalaza.

La nota de l’ambaixada nord-americana ha agraït el suport de les forces policials espanyoles en aquest cas. Es tracta del sisè paquet de similars característiques, el primer dels quals és el que es va remetre a Pedro Sánchez, interceptat el passat dia 24, l’existència del qual no s’ha revelat fins aquest dijous.

Fonts del Ministeri de l’Interior citades per Europa Press han especificat que el paquet rebut per l’ambaixada dels EUA ha estat detectat en el filtre de seguretat i que ha estat detonat de manera controlada per part d’agents especialitzats de les forces de seguretat espanyoles. També han destacat que els paquets són similars: sobres de color marró amb cal·ligrafia coincident.

(Visited 35 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari