La C-32, gratis entre Cubelles i el Vendrell a partir del 2023

La mesura pretén desplaçar un de cada quatre vehicles que circulen ara per la C-31

Peatge de la C 32

L’autopista C-32 serà gratuïta en el seu tram entre Cubelles i el Vendrell, al Baix Penedès, a partir del primer trimestre del 2023. Amb aquesta mesura s’espera alleugerir el trànsit de la C-31, que transcorre per la costa.

El conseller de Territori, Juli Fernàndez, ha anunciat aquesta proposta en la reunió de la Taula de Mobilitat del Penedès, que ha tingut lloc aquest dimecres amb la participació dels consells comarcals de l’Alt i Baix Penedès, el Garraf i l’Anoia, així com dels ajuntaments de la zona i les autoritats de transport de Barcelona i Tarragona.

El conseller ha explicat que aquesta mesura converteix la C-32 en aquest tram en “una ronda gratuïta” que aconseguirà desplaçar un de cada quatre vehicles que circulen ara per la C-31.

“Tots els trajectes que entrin per Cubelles i que surtin pel Vendrell, o aquells que surtin per dins, seran trajectes que per la C-32 no pagaran”, ha detallat. I ha afegit: “Volem que els trajectes siguin més segurs, més ràpids i que les emissions s’allunyin del traçat urbà”.

Fernández també ha anunciat que el seu departament augmentarà del 40% al 50% el descompte per a la mobilitat obligada en el tram de la C-32 entre Castelldefels i Sitges a la barrera de Vallcarca. Hi beneficiarà els vehicles que hi passin de dilluns a divendres en desplaçaments d’anada i tornada en 24 hores.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.