Illa diu a París que els catalans volen passar pàgina del procés

En la visita a la capital francesa també ha avançat que els pressupostos no estaran per l'1 de gener

Salvador Illa amb Anne Hidalgo, alcaldessa de París

El líder de l’oposició al Parlament de Catalunya, el socialista Salvador Illa, de visita institucional a París, ha traslladat als seus interlocutors la seva percepció del “desig majoritari de la ciutadania catalana de girar full” del procés.

Illa, que ha mantingut durant dos dies diversos contactes amb el món polític, empresarial i acadèmic, ha destacat a les seves reunions i actes les “moltes fortaleses” de la societat catalana, tot i que també admet que “cal ordenar políticament Catalunya”.

D’altra banda, Illa ha afirmat que la negociació amb el Govern sobre els pressupostos només està “al principi del principi” i ha avisat que no estaran aprovats l’1 de gener i no serà culpa del PSC, obert a negociar des d’agost.

“Treballarem amb tota la intensitat, però els pressupostos no estaran aprovats l’1 de gener del 2023 i el responsable no som nosaltres, el responsable és Pere Aragonès“, ha dit.

El líder del PSC assegura que el seu partit posarà tota la voluntat per negociar i examinarà la proposta del Govern sense demora, però adverteix que exigirà un diàleg seriós i no es tractarà només d'”un hospital més o una carretera més”.

(Visited 59 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari