La CGT convoca una vaga general a Correus aquest dilluns

L'aturada, arreu d'Espanya, reclama incloure en el nou conveni increments salarials i millores laborals

Treballadors de Correus reclamen un conveni just
Treballadors de Correus reclamen un conveni just

Foto: @cgtcorreosbcn

La Confederació General del Treball (CGT) ha convocat aquest dilluns una vaga a Correus a la qual estan cridats a sumar-se tots els treballadors d’Espanya. El sindicat reclama un increment salarial en el nou conveni que l’empresa i els representants dels treballadors estan negociant, així com millores en les condicions laborals de la plantilla.

En un comunicat, la CGT ha denunciat que des del 2011 la plantilla ha perdut aproximadament un 20% de poder adquisitiu, de manera que “pràcticament” freguen el salari mínim interprofessional (SMI). De cara al nou conveni, el sindicat exigeix que s’inclogui una clàusula de revisió salarial vinculada a l’IPC.

L’organització de treballadors també reclama establir una jornada laboral de 35 hores setmanals de dilluns a divendres, convertir els contractes a temps parcial en indefinits a temps complet i augmentar la plantilla, entre altres.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.