El PSC exigeix a Pere Aragonès que “clarifiqui” si vol negociar els pressupostos amb ells o no

En paral·lel, Junts avisa el president que no faran de "comparsa" si s'acosta als socialistes pels comptes

Salvador Illa al Parlament, escoltant Pere Aragonès

El PSC urgeix el president de la Generalitat, Pere Aragonès, a “clarificar” si vol aprovar amb ells els pressupostos per al 2023. En aquests termes s’ha expressat aquest dilluns la portaveu dels socialistes, Èlia Tortolero, en la roda de premsa posterior a l’executiva del partit.

També ha remarcat que encara no han rebut la documentació que van demanar fa més d’una setmana, i que la situació s’abordarà en una reunió del grup de treball sobre els comptes que ha posat en marxa el partit. Tortolero, en la línia del que insisteixen els socialistes en les últimes setmanes, ha situat Aragonès com a “màxim responsable” del fet que Catalunya no disposi de comptes aprovats l’1 de gener.

Per la seva banda, Junts avisa Aragonès que no faran de “comparsa” si s’acosta al PSC pels pressupostos. “Sembla que primer han volgut aprovar els comptes de Madrid per tenir el suport del PSC. Si hi ha un pacte, que ens ho expliquin. En cap cas farem de comparsa”, ha remarcat el portaveu de la formació, Josep Rius, que ha demanat a Aragonès que “s’arromangui” pensant en clau catalana deixant al marge l’Estat.

(Visited 38 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari