Lluís Salvadó serà el nou president del Port de Barcelona

Abandonarà el seu escó de diputat al Parlament de Catalunya per la demarcació de Tarragona per substituir a Damià Calvet en el càrrec

A la dreta, Lluís Salvador, diputat d'Esquerra Republicana de Catalunya (ERC)
A la dreta, Lluís Salvador, diputat d'Esquerra Republicana de Catalunya (ERC).

El diputat d’ERC, Lluís Salvadó, serà el nou president del Port de Barcelona, segons ha informat La Vanguardia. Substituirà a Damià Calvet, que va posar el seu càrrec a disposició quan Junts va abandonar el Govern català.

Salvadó deixarà el seu escó de diputat al Parlament de Catalunya per la demarcació de Tarragona per rellevar Calvet al capdavant de la institució amb participació de la Generalitat, de l’Ajuntament de Barcelona, l’Ajuntament del Prat de Llobregat i del Govern central. L’executiu de Pedro Sánchez haurà de donar el vistiplau definitiu al nomenament de Salvadó com a nou president de la institució.

El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) va obrir la setmana passada un judici oral contra Salvadó per suposades malversació, prevaricació, falsedat documental i desobediència, pels preparatius del 1-O, quan era secretari d’Hisenda. Els delictes dels quals se l’acusa poden comportar elevades penes de presó.

(Visited 509 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari