Lluís Salvadó serà el nou president del Port de Barcelona

Abandonarà el seu escó de diputat al Parlament de Catalunya per la demarcació de Tarragona per substituir a Damià Calvet en el càrrec

A la dreta, Lluís Salvador, diputat d'Esquerra Republicana de Catalunya (ERC)
A la dreta, Lluís Salvador, diputat d'Esquerra Republicana de Catalunya (ERC).

El diputat d’ERC, Lluís Salvadó, serà el nou president del Port de Barcelona, segons ha informat La Vanguardia. Substituirà a Damià Calvet, que va posar el seu càrrec a disposició quan Junts va abandonar el Govern català.

Salvadó deixarà el seu escó de diputat al Parlament de Catalunya per la demarcació de Tarragona per rellevar Calvet al capdavant de la institució amb participació de la Generalitat, de l’Ajuntament de Barcelona, l’Ajuntament del Prat de Llobregat i del Govern central. L’executiu de Pedro Sánchez haurà de donar el vistiplau definitiu al nomenament de Salvadó com a nou president de la institució.

El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) va obrir la setmana passada un judici oral contra Salvadó per suposades malversació, prevaricació, falsedat documental i desobediència, pels preparatius del 1-O, quan era secretari d’Hisenda. Els delictes dels quals se l’acusa poden comportar elevades penes de presó.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.