Borràs evita sumar-se a l’aplaudiment del Parlament per l’absolució de Torrent

La líder de Junts sí que ha expressat a través de Twitter la seva alegria per la sentència

  La presidenta suspesa del Parlament, Laura Borràs, a la llotja d'autoritats de la Cambra catalana

  Foto: @JuntsXCat

  La líder de Junts i presidenta suspesa del Parlament, Laura Borràs, ha evitat sumar-se al llarg aplaudiment que els diputats independentistes de la Cambra catalana han dedicat a l’actual conseller d’Empresa i Treball, Roger Torrent, i als exmembres de la Mesa del Parlament Josep Costa, Eusebi Campdepadrós i Adriana Delgado, absolts d’un delicte de desobediència pel Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC).

  La sentència s’ha conegut durant la sessió de control al Govern, i la vicepresidenta primera de la Mesa del Parlament amb funcions de presidenta, Alba Vergés, l’ha anunciada com a “una bona notícia”. Després d’un breu discurs de Vergés, el bloc independentista i els membres de l’executiu s’han aixecat i han desencadenat un llarg aplaudiment, al qual s’han sumat també els comuns i alguns diputats del PSC.

  Borràs, que estava asseguda a la llotja  del Parlament reservada a les autoritats, ni ha aplaudit ni s’ha aixecat del seient mentre els parlamentaris celebraven la sentència. L’article 234 del reglament de la Cambra catalana estableix que el públic que assisteixi a les sessions ha de mantenir l’ordre i el silenci, i no pot expressar cap mena d’aprovació o desaprovació. No obstant això, part dels assistents sí que s’ha sumat a l’aplaudiment.

  La líder de Junts ha mostrat la seva satisfacció amb la sentència absolutòria a través de les xarxes socials, i ho ha celebrat amb piulades al seu perfil personal de Twitter i a l’institucional. “Molt contenta per tots i cadascun dels membres de l’anterior Mesa del Parlament injustament processats per fer del Parlament un espai on debatre en llibertat. Una mica de llum…”, ha publicat Borràs, que ha afegit que “debatre no pot ser mai delicte”. 

  Facebook
  Twitter
  WhatsApp

  avui destaquem

  Deixa un comentari

  NOTES ESPECIALS

  Notícies més llegides

   

  Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.