“L’espanyolisme” dels republicans

El regidor de l’Ajuntament d’Altafulla Hèctor López Bofill (JxCat) ha apujat el to contra ERC arran de la reforma del delicte de sedició pactada amb el Govern central, i ha situat el partit republicà al bàndol “espanyolista”. “Conec prou bé la realitat política i sociològica del país per afirmar que ERC ha esdevingut el darrer bastió del règim del 78 i de l’espanyolisme a Catalunya”, ha afirmat Bofill, que ha acusat ERC de “reprimir desproporcionadament la revolta independentista ciutadana”. El regidor d’Altafulla ha cridat a fer caure l’executiu de Pere Aragonès, i ha exigit “conseqüències” pel pacte amb el PSOE.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

NOTES ESPECIALS

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.