Feijóo culpa Sánchez d’una “irresponsabilitat històrica” per reformar la sedició

El líder del PP titlla el president del govern d'ingenu "perquè l'independentisme mai, mai, es conforma"

Alberto Núñez Feijóo, intervenint al Senat

El president del PP, Alberto Núñez Feijóo, ha carregat contra el president del govern, Pedro Sánchez, per la reforma del delicte de sedició que ha anunciat aquest dijous, la qual donarà lloc a la substitució d’aquest delicte pel de “desordres públics agreujats”.

Feijóo ha considerat a Twitter que és “una irresponsabilitat històrica corregir el treball del [Tribunal] Suprem de la mà amb els condemnats“, en referència a ERC, i ha afegit que és “una gran ingenuïtat” fer-ho “perquè l’independentisme mai, mai, es conforma”. El líder popular ha començat aquest missatge de retret a Sánchez acusant-lo de posar “sempre el seu interès polític per sobre del d’Espanya”.

En un segon missatge s’ha mostrat “convençut que hi ha una majoria social que no accepta més mentides d’aquest govern ni més xantatges de l’independentisme”, i s’ha compromès a retornar a Espanya “la qualitat democràtica que es mereix”.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.