Els Bombers controlen l’incendi a la depuradora del Prat de Llobregat

S'aixeca l'ordre de confinament de 500 metres al voltant de la zona afectada

Incendi a la depuradora del Prat de Llobregat

Foto: @bomberscat

Els Bombers de la Generalitat han donat per controlat l’incendi que s’ha produït la matinada d’aquest dijous a la depuradora del Prat de Llobregat, després de treballar tota la nit en tasques d’extinció. A primera hora del matí, per tal d’evitar revifalles, han segellat amb escuma la zona afectada per l’incendi, el qual ha cremat dipòsits amb residus químics.

Protecció Civil ha rebaixat a la fase d’alerta el Pla especial d’emergències per risc químic a Catalunya (Plaseqcat), activat passades les 11 de la nit d’aquest dimecres, i s’ha aixecat el confinament de 500 metres al voltant de la depuradora que es va establir per seguretat. L’Agència Catalana de l’Aigua (ACA), per la seva banda, ha informat de la possible afectació de la qualitat de l’aigua al tram final del riu Llobregat i a les platges del Prat.

Una línia d’alta tensió ha quedat afectada per l’incendi i a hores d’ara la depuradora no té subministrament elèctric, de manera que les aigües no es poden tractar i s’aboquen directament cap al riu Llobregat. No obstant això, l’ACA ha assegurat que aquesta incidència no afecta el subministrament d’aigua de boca.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

NOTES ESPECIALS

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.