El CAC veu “mala praxi” en una notícia del TN sobre el Govern

L'acord, en canvi, no veu una "manca" de pluralisme perquè requereix més temps per avaluar-ho

El Consell de l’Audiovisual de Catalunya (CAC) confirma que va haver-hi “mala praxi” en una peça del Telenotícies Vespre emesa a TV3 el passat 15 d’octubre, la qual abordava la viabilitat del Govern en solitari d’ERC incorporant únicament testimonis de l’entorn del partit, segons va denunciar Junts. Tanmateix, el CAC ha evitat parlar de “manca de pluralisme”, al·legant que necessita més temps per avaluar aquesta qüestió.

La conclusió del CAC arriba gairebé dues setmanes després de rebre la denúncia de Junts, en una carta signada per la presidenta del partit, Laura Borràs, i el secretari general, Jordi Turull. A la missiva, Junts acusava TV3 d’alinear-se amb ERC per abordar la viabilitat del Govern d’ERC després de la sortida de Junts.

La peça va comptar amb les opinions d’Anna Simó i d’Enric Marín; Simó va ser consellera d’ERC entre 2003 i 2006, i Marín és membre de l’actual executiva del partit.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

NOTES ESPECIALS

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.