A qui acusen d’aprofitar-se del càrrec per fer campanya?

Alba Vergés

A la presidenta en funcions del Parlament de Catalunya, Alba Vergés (ERC). No són pocs els que creuen que la igualadina aprofita que el Pisuerga passa per Valladolid, és a dir que van suspendre Laura Borràs (Junts) de la presidència i ara és ella qui ocupa el càrrec de manera accidental, per fer campanya per a les eleccions municipals, que se celebraran l’any entrant.

Vergés, candidat republicana a l’alcaldia d’Igualada, intenta usar qualsevol eina al seu abast per sumar punts en la lluita per arrabassar-li l’alcaldia a Marc Castells (Junts per Igualada). L’altre dia, com va escriure a Twitter, es va reunir amb el triatleta igualadí Albert Moreno Molins “per conèixer de primera mà la seva gran trajectòria esportiva i els èxits que ha assolit amb molt esforç i treball! També vam poder compartir els reptes esportius de la ciutat. Ets un orgull per #Igualada!”. I ho va fer des del Parlament de Catalunya.

Les crítiques dels usuaris de Twitter no es van fer esperar. Entre d’altres: “T’aprofites de la presidència del parlament, que no et pertoca, per fer campanya per les municipals. Teniu molta barra tu i el teu partit”; “de campanya fent servir el Parlament?”; “cal fer-ho al Parlament? @Esquerra_ERC està fent servir institucions públiques per a benefici propi?”.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

NOTES ESPECIALS

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.