A qui acusen d’aprofitar-se del càrrec per fer campanya?

Alba Vergés

A la presidenta en funcions del Parlament de Catalunya, Alba Vergés (ERC). No són pocs els que creuen que la igualadina aprofita que el Pisuerga passa per Valladolid, és a dir que van suspendre Laura Borràs (Junts) de la presidència i ara és ella qui ocupa el càrrec de manera accidental, per fer campanya per a les eleccions municipals, que se celebraran l’any entrant.

Vergés, candidat republicana a l’alcaldia d’Igualada, intenta usar qualsevol eina al seu abast per sumar punts en la lluita per arrabassar-li l’alcaldia a Marc Castells (Junts per Igualada). L’altre dia, com va escriure a Twitter, es va reunir amb el triatleta igualadí Albert Moreno Molins “per conèixer de primera mà la seva gran trajectòria esportiva i els èxits que ha assolit amb molt esforç i treball! També vam poder compartir els reptes esportius de la ciutat. Ets un orgull per #Igualada!”. I ho va fer des del Parlament de Catalunya.

Les crítiques dels usuaris de Twitter no es van fer esperar. Entre d’altres: “T’aprofites de la presidència del parlament, que no et pertoca, per fer campanya per les municipals. Teniu molta barra tu i el teu partit”; “de campanya fent servir el Parlament?”; “cal fer-ho al Parlament? @Esquerra_ERC està fent servir institucions públiques per a benefici propi?”.

(Visited 278 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari